Exploraţi şi depăşiţi limitele gătitului. Pentru a crea feluri de mâncare memorabile pentru clienţii lor, maeştrii bucătari profesionişti din toată lumea se bizuie pe cuptoarele, plitele, maşinile de spălat şi aparatele de bucătărie produse de noi. Robotul Assistent este proiectat pornind de la experienţa noastră în domeniul bucătăriilor profesionale pentru a vă ajuta să pregătiţi feluri de mâncare memorabile pentru familie şi prieteni.
Puteţi să vă bazaţi pe robotul de bucătărie Assistent™ şi veţi obţine rezultate excepţionale de fiecare dată când pregătiţi o prăjitură delicioasă, băteţi albuşul pentru bezea sau preparaţi aluatul pentru o pâine proaspătă. Acest mixer multifunţional este realizat în întregime din metal.
Robotul Assistent EKM4000, disponibil în culoare roşie, vine echipat cu 2 vase adanci, din inox, dar si cu un cârling în formă de spirală, un tel şi un dispozitiv plat pentru a vă ajuta în munca dvs în bucătărie: să frământaţi aluatul până devine lipicios, să zdrobiţi cartofii în cel mai bun mod, să bateţi spuma de ou la mare viteză sau să amestecaţi uşor untul pentru creme. Indiferent ce vreţi să faceţi şi pentru câţi invitaţi, robotul Assistent va rezolva treburile pentru dvs.
În plus, cumpărând accesorii specifice, Robotul Assistent EKM4000 poate fi un ajutor de nădejde la tocat carne, întins coca pentru lasagna, pregătit paste și la tocat legume.
Pentru mai multă inspiraţie, recomandăm
reţeta Electrolux: Clătite americane cu sfeclă
Robot Electrolux Assistent
EKM4000
Vezi detalii produs