Plitele Electrolux cu inducţie te ajută să ai o experienţă culinară relaxantă, ele fiind rapide, sigure, precise şi uşor de curăţat
Plita care vă dă frâu liber creativităţii
Plita cu inducţie Infinite vă oferă libertate maximă. Cât timp acoperă unul dintre cele patru puncte marcate, vasele de gătit de diferite dimensiuni şi forme pot fi plasate pe plită oriunde doriţi.
Uşor de întreţinut, uşor de curăţat
Datorită tehnologiei profesionale cu inducţie de care dispune plita, suprafaţa acesteia nu se încinge niciodată. Astfel, petele de alimente vărsate nu se întăresc pe suprafaţa ei şi pot fi curăţate printr-o ştergere ușoară si rapidă.
Stop+Go
Uneori, când gătiţi, trebuie să vă intrerupeţi câteva minute, pentru a efectua urgent ceva. Cu ajutorul funcţiei Stop+Go, procesul de gătire este întrerupt printr-o simplă atingere şi repornit cu aceleaşi setări.
Arta gătitului dusă la următorul nivel
Plitele cu inducţie pe toată suprafaţa si ecran TFT sunt mai intuitive ca niciodată. Ele au o nouă interfaţă îmbunătăţită, mai clară și care oferă mai multe informaţii usor de urmarit. Funcţia Gătire Asistată vă ajută să setaţi rapid si corect temperatura pentru preparatul dumneavoastră, făcând procesul de gătire mult mai facil și mai precis.
GAMA ELECTROLUX DE PLITE PE INDUCTIE