Ne revedem în curând cu rețete noi delicioase.


Chifle cu gălbiori
Ingrediente:
- 400 g făină
- 1 ou
- puţină sare de mare
- 10 g de praf de copt
- 2-3 linguri de mac
- piper
- 1 ceapă
- ulei de măsline
- 250 ml de lapte bătut
- 150 g de gălbiori proaspeţi
Mod de preparare:
Primul pas este sa curăţaţi şi să tocaţi ceapa.
Apoi tăiaţi mărunt gălbiorii.
Sotaţi ceapa preţ de 1 minut în ulei de măsline şi adăugaţi peste ciupercile mărunţite.
Asezonaţi cu sare şi piper şi lasaţi aromele să se întrepatrundă la foc mediu înca 5-6 minute. Amestecati făina cu praful de copt şi sarea, adaugaţi laptele bătut, puţin ulei de măsline şi gălbiorii sotaţi. Frământaţi uşor.
Presăraţi faină pe blatul de lucru şi rulaţi aluatul.
Tăiaţi-l în 8 părţi egale şi formaţi chifle.
Ungeţi-le cu ou bătut şi presăraţi mac deasupra.Inainte de a le băga în cuptor, crestaţi-le uşor cu un cuţit.
Folosiţi programul special al cuptorului Electrolux pentru coacerea pâinii.
După 35 de minute, le puteţi scoate şi savura.
Poftă bună!

Ofertă specială!

Îţi poţi comanda voucherul tău de reducere în timpul transmisiei live și 30 minute după încheierea acesteia.