Ne revedem cu noua reteta LIVE miercuri, 6 decembrie, de la ora 20.


Cină completă la cuptorul cu abur
Ingrediente:
Ingrediente fel principal:
4 fileuri proaspete de somon
Broccoli
Cartof dulce
Roșii cherry
Cartofi violet
Sfeclă roșie sau anghinare


Ingrediente desert:
300 ml smântână lichidă cu 30% grăsime
5 gălbenușuri și un ou întreg
100 de ml de lapte
70 de gr de zahăr brun
Un baton de vanilie
30 ml de espresso
Ciocolată neagră
Căpșune pentru decor
Preparaţi o cină rapidă, gustoasă și mai ales sănătoasă folosind aburul. În doar 30 de minute cuptorul CombiSteam de la Electrolux poate găti simultan un fel principal cu garnitură și chiar un desert.

Mod de preparare:
Mod preparare fel principal:

Se așează toate într-o tavă, se stropesc cu ulei de măsline extravirgin și se condimentează.

Mod preparare desert: Cremă de espresso

Turnaţi smântâna, laptele și zahărul brun într-o cratiţă la temperatură medie.
Adăugaţi conţinutul din păstaia de vanilie și apoi cei 30 de ml de espresso.
Când zahărul s-a topit adăugaţi gălbenușurile și oul amestecate ușor cu un tel.
Luaţi vasul de pe foc și turnaţi lichidul în 4 ramechine.

Acoperiţi-le cu folie de aluminiu și introduceţi-le în cuptor.
Poftă bună!

Ofertă specială!
Descarcă vouchere de reducere