Ne revedem în curând cu rețete noi delicioase.


Cornulete fragede cu rahat
Ingrediente:
250g unt la temperatura camerei
250g smantana acra 25%
400g faina alba cernuta
1 praf de sare
rahat pentru umplutura
zahar pudra pentru finisat
Mod de preparare:
1. Mixati untul cu smantana. Adaugati faina alba impreuna cu sarea si framantati un aluat omogen. Infoliati si dati la rece 1 ora.

2. Transferati pe masa de lucru usor infainata si taiati in doua bucati egale. Intindeti fiecare bucata intr-o foaie dreptunghiulara de 2-3mm grosime, apoi taiati fasii de aluat de 6cm latime.

3. Taiati fiecare fasie de aluat in tringhiuri. Asezati o bucata de rahat la capatul fiecarui triunghi, apoi rulati strans.

4. Asezati fiecare cornulet intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Repetati procedeul cu restul aluatului si coaceti cornuletele in cuptorul preincalzit PlusSteam la 180°C pana marginile devin usor aurii.

5. Cand sunt gata, transferati cornuletele calde intr-un bol cu zahar pudra. Scuturati excesul apoi asezati pe un platou. Puteti pastra in cutii inchise ermetic pana la 2 saptamani.

Ofertă specială!

Îţi poţi comanda voucherul tău de reducere în timpul transmisiei live și 30 minute după încheierea acesteia.