Ne revedem miercuri, 27 septembrie, de la ora 20, LIVE cu o nouă rețeta "Banana bread cu ciocolată"


Creme brulee
Ingrediente:
Pentru 4 porţii

5 gălbenușuri
100 g de zahăr
250 ml lapte
250 ml smântână pentru frișcă
1 păstaie de vanilie
4 linguri de zahăr brun
4 căpșune întregi și mentă proaspătă pentru decor
Mod de preparare:
1. Într-o crăticioară aduceţi la punctul de fierbere laptele și smântâna.
2. Adăugaţi conţinutul batonului de vanilie.
3. Puneţi crăticioara deoparte și pregătiţi Asistentul de la Electrolux.
4. Amestecaţi cele 5 gălbenușuri cu cele 100 de gr de zahăr folosind funcţia de mixer a Asistentului timp de 3-4 minute la viteza maximă.
5. Preîncălziţi cuptorul la 100 de grade Celsius pe funcţia Aer Cald Ventilat.
6. Amestecaţi crema de gălbenușuri cu lichidul călduţ din crăticioară.
7. Turnaţi compozitia în 4 ramechine.
8. Gătiţi desertul 45 de minute, pe raftul al treilea, cu funcţia de 50% abur și 50% căldură.
9. Așteptaţi să se răcească și păstraţi-l la frigider cel puţin 2 ore înainte de a fi servit.
10. Presăraţi câte o lingură de zahăr brun deasupra fiecărui ramechin și caramelizaţi-l.
11. Decoraţi desertul cu frunzuliţe de mentă și căpșune proaspete.

Ofertă specială!
Descarcă vouchere de reducere