Ne revedem cu noua reteta LIVE miercuri, 6 decembrie, de la ora 20.


Drob de curcan cu ouă de prepeliţă și sos de iaurt mentolat
Ingrediente:
500 g carne fiarta de curcan (pulpa)
4 oua ecologice
8 oua fierte de prepelita
20 ml ulei de masline extravirgin
o legatura de marar
o legatura de patrunjel
cateva frunze de menta proaspata
o mana de frunze de baby spanac
sare de mare
piper proaspat rasnit

Pentru sos:
350 g de iaurt grecesc
o mana de frunze proaspete de menta
coaja rasa de la o limeta
20 ml ulei de masline extravirgin
sare de mare
Mod de preparare:
Primul pas este sa dai carnea prin masina de tocat. Puteti folosi accesoriul special al Asistentului de la Electrolux prevazut cu aceasta functie.

Tocati marunt mararul, patrunjelul, menta si frunzele de spanac. Adaugati-le peste carne si tot peste carne adaugati cele 4 oua si uleiul de masline. Asezonati cu sare si piper si amestecati cu grija ingredientele.

Puneti compozitia obtinuta in adanciturile unei tavi pentru briose si ascundeti cate un ou fiert de prepelita la mijloc.

Bagati tava in cuptorul combie steam si selectati functia cu 25 la suta abur la 180 de grade Celsius. Lasati drobul la cuptor pentru 15 minute. Intre timp preparati sosul.

Amestecati intr-un bol iaurtul cu frunzele de menta tocate marunt, coaja rasa de lime si uleiul de masline. Asezonati cu sare de mare.

Savurati drobul in portii individuale cu sos de iaurt deasupra si o salata de ridichi cu ceapa verde.

Pofta buna!

Ofertă specială!
Descarcă vouchere de reducere