Ne revedem în curând cu rețete noi delicioase. Sărbători fericite!


Mini tarte cu ricotta si legume
Ingrediente:
Pentru 4 mini tarte

Pentru aluat:
60 g de unt
125 g de faina
40 ml apa rece
un praf de sare

Pentru umplutura:
250 g de ricotta
1 ou
sare
piper
cateva fire de sparanghel proaspat
cateva rosii cherry
30 g de branza Cheddar pentru gratinat
marar proaspat pentru decor
Mod de preparare:
Puneti ingredientele pentru aluat in bolul Asistentului de la Electrolux. Framantati aluatul de tarta folosind carligul special. Impartiti-l in 4 parti egale si intindeti bucatile de aluat cu un sucitor.

Asezati fiecare bucata in tavite speciale pentru mini tarte. Incingeti cuptorul la 180 de grade folosind programul de incalzire sus/jos. Asterneti cate o bucate de hartie de copt peste fiecare tavita cu aluat si puneti deasupra bile ceramice pentru copt sau daca nu aveti, pune boabe de orez sau fasole.

Coaceti asa pentru 20 de minute aluatul de tarta. Amestecati branza ricotta cu ou si asezonati-o cu sare si piper. Umpleti cele 4 mini tarte cu aceasta compozitie, apoi asezati deasupra bucati de sparanghel, rosii cherry si branza Cheddar.

Bagati tavitele pentru inca 25 de minute la cuptor la aceeasi temperatura si pe acelasi program. Cu 3 minute inainte de finalul programului de coacere, selectati functia speciala de gratinat a cuptorului.

Pofta buna!

Ofertă specială!
Descarcă vouchere de reducere