Ne revedem în curând cu rețete noi delicioase.


Omletă spaniolă cu porumb dulce
Ingrediente:
Pentru doua porţii
- 5 ouă
- 2 cartofi medii
- Jumătate de ceapă
- Un dovlecel mic
- Ulei de măsline
- Sare de mare
- Piper negru proaspăt râșnit
- Un porumb dulce, fiert
Mod de preparare:
1. Se curăţă cartofii și se feliază cât mai subţire. Se pot da și prin răzătoare.
2. Se toacă ceapa și dovlecelul.
3. Se scot boabele de porumb dulce de pe știulete și se amestecă toate legumele cu sare și piper.
4. Într-o tigaie înaltă, se prăjește amestecul timp de 15-20 de minute, amestecând din când în când.
5. Se sparg ouăle și se bat cu un tel.
6. Se adaugă peste ouăle bătute legumele gătite și se toarnă omletă într-o tigaie întinsă în care s-a încins puţin ulei de măsline.
7. Omleta se prăjește cu grijă, pe ambele părţi, la temperatură medie.
Se servește caldă sau rece, lângă o salată de roșii proaspete.
Poftă bună!

Ofertă specială!

Îţi poţi comanda voucherul tău de reducere în timpul transmisiei live și 30 minute după încheierea acesteia.