Ne revedem în curând cu rețete noi delicioase. Sărbători fericite!


Panna Cotta
Ingrediente:
200 ml smantana pentru frisca
200 ml lapte
30 g de zahar
1 baton de vanilie
10 g gelatina
zmeura proaspata
frunzulite de menta pentru decor
Mod de preparare:
Pune foile de gelatina la inmuiat intr-un bol cu apa, apoi toarna intr-o craticioara laptele si smantana pentru frisca. Adauga zaharul si semintele batonului de vanilie.

Adu amestecul la punctul de fierbere, apoi indeparteaza oala de pe plita. Adauga gelatina inmuiata si amesteca bine totul cu un tel pana cand se dizolva.

Toarna panna cota in forme sau pahare, las-o sa se raceasca putin, apoi bag-o pentru cel putin doua ore la frigider. O poti decora cu zmeura proaspata si frunzulite de menta sau poti face un sos de zmeura pe care il poti turna deasupra.

Ofertă specială!
Descarcă vouchere de reducere