Ne revedem miercuri, 27 septembrie, de la ora 20, LIVE cu o nouă rețeta "Banana bread cu ciocolată"


Pască fără aluat
Ingrediente:
600g de brânză de vaci scursă bine de apa
500 g de smântână grasă
6 ouă
150 g de unt
150 g de zahăr
50 g faină
50 g de griș
100 g stafide
100 g merișoare
coaja rasă de la o lămâie
coaja rasă de la o portocală
Mod de preparare:
·         Spargeti ouale si amestecati-le in bolul asistentului de la Electrolux.
·         Topiti untul intr-o craticioara, pe plita, fara ca acesta sa-si schimbe culoarea
·         Adaugati zaharul si untul si mixati bine totul.
·         Adaugati smantana, faina si grisul.
·         La final inlocuiti telul cu paleta pentru pandispanuri si incorporati cu multa grija, la o viteza mica, branza, stafidele, merisoarele si coaja rasa de lamaie si portocala.
·         Turnati compozitia intr-o tava rotunda cu fundul detasabil, unsa cu unt si tapetata cu faina.
·          Coaceti pasca 40-45 de minute in cuptorul incins la 180 de grade Celsius folosind caldura conventionala.
·         Lasati pasca sa se raceasca la temperatura camerei si savurati-o cu putina frisca sau sos de ciocolata deasupra.

Pofta buna si Paste Fericit!

Ofertă specială!
Descarcă vouchere de reducere