Ne revedem în curând cu rețete noi delicioase. Sărbători fericite!


Pască fără aluat
Ingrediente:
600g de brânză de vaci scursă bine de apa
500 g de smântână grasă
6 ouă
150 g de unt
150 g de zahăr
50 g faină
50 g de griș
100 g stafide
100 g merișoare
coaja rasă de la o lămâie
coaja rasă de la o portocală
Mod de preparare:
·         Spargeti ouale si amestecati-le in bolul asistentului de la Electrolux.
·         Topiti untul intr-o craticioara, pe plita, fara ca acesta sa-si schimbe culoarea
·         Adaugati zaharul si untul si mixati bine totul.
·         Adaugati smantana, faina si grisul.
·         La final inlocuiti telul cu paleta pentru pandispanuri si incorporati cu multa grija, la o viteza mica, branza, stafidele, merisoarele si coaja rasa de lamaie si portocala.
·         Turnati compozitia intr-o tava rotunda cu fundul detasabil, unsa cu unt si tapetata cu faina.
·          Coaceti pasca 40-45 de minute in cuptorul incins la 180 de grade Celsius folosind caldura conventionala.
·         Lasati pasca sa se raceasca la temperatura camerei si savurati-o cu putina frisca sau sos de ciocolata deasupra.

Pofta buna si Paste Fericit!

Ofertă specială!

Îţi poţi comanda voucherul tău de reducere în timpul transmisiei live și 30 minute după încheierea acesteia.