Ne revedem în curând cu rețete noi delicioase.


Popover sarat
Ingrediente:
Pentru aluat:
3 oua
100g faina alba
1 praf de sare
150g lapte
2 linguri ulei vegetal

Pentru topping:
5 carnaciori picanti
Mix salata verde
Rosii cherry, taiate sferturi
Branza feta maruntita
Otet balsamic
Toppingul este alegerea voastra! Popover este o baza excelenta pentru orice ingredient extra, de la bacon la oua posate, salata verde sau ciuperci sotate.

Mod de preparare:
1. Pentru aluat, amestecati ouale cu faina si un praf de sare pana obtineti o pasta groasa.
2. Adaugati laptele in fir subtire pentru a subtia aluatul.
3. Turnati uleiul vegetal in tava pe care o veti folosi (poate fi un vas de yena sau o alta tava adanca si care nu permite uleiului sa se scurga). Preincalziti cuptorul la 180C cu functia PlusSteam activata si asezati tava in cuptor sa se infierbante uleiul pentru 10-15 minute.
4. Scoateti cu grija tava si turnati aluatul pregatit mai devreme in uleiul incins.
5. Asezati deasupra carnaciorii picanti si dati din nou la cuptor la 180C, cu functia PlusSteam activa, pentru inca 20-30 minute sau pana creste in volum si devine aurie.
6. Lasati la racorit in tava apoi transferati pe un platou.
7. Umpleti cavitatea formata cu salata verde, rosii cherry si branza feta maruntita. Asezonati cu sare si piper si putin otet balsamic. Sa aveti pofta!

Ofertă specială!

Îţi poţi comanda voucherul tău de reducere în timpul transmisiei live și 30 minute după încheierea acesteia.