Ne revedem miercuri, 27 septembrie, de la ora 20, LIVE cu o nouă rețeta "Banana bread cu ciocolată"


Prăjitura Pavlova
Ingrediente:
4 albusuri
un praf de sare
200 g zahar
200 ml smantana pentru frisca
1 lingurita extract de vanilie
300 g de capsune
frunzulite proaspete de menta si fructe de padure pentru decor
Mod de preparare:
Puneti albusurile in bolul mare al Asistentului de la Electrolux si bateti-le spuma cu un praf de sare. Adaugati zaharul treptat, cate 2 linguri odata, si mixati pana cand zaharul se topeste.

Asterneti o tava cu hartie de copt si intindeti bezeaua sub forma unui blat de tort. Apoi coaceti-o timp de o ora si jumatate in cuptorul incins la 110 grade pe functia cu ventilatie. Intre timp bateti smantana pentru frisca cu extractul de vanilie si pregatiti fructele.
Asezati un strat generos de frisca peste blatul de bezea apoi completati cu fructele.

Pofta buna!

Tips:
Pentru o bezea reusita albusurile trebuie sa fie la temperatura camerei, iar vasul in care bateti albusurile trebuie sa fie foarte bine degresat si preferabil din metal.

Atunci cand bateti frisca asigurati-va ca si smantana si vasul in care aveti de gand sa o mixati sunt reci de la frigider.

Ofertă specială!
Descarcă vouchere de reducere