Ne revedem cu noua reteta LIVE miercuri, 6 decembrie, de la ora 20.


Reteta Biscotti
Ingrediente:
500g faina
300g zahar
5 oua
1 lingura de praf de copt
coaja rasa de la o lamaie
400g de amestec de migdale, stafide, alune intregi
Mod de preparare:
Amesteca faina cu zaharul, praf de copt si coaja de lamaie, apoi adauga cele 5 oua si framanta cu ajutorul Asistentului de la Electrolux un aluat. La final incorporeaza migdalele, alunele si stafidele intregi. Imparte aluatul in 3 parti egale si modeleaza baghete cu mainile umezite. Aseaza-le intr-o tava asternuta cu hartie de copt si coace-le in cutorul incins la 180 de grade Celsius pentru 20 minute. Asteapta sa se raceasca cele 3 baghete, apoi feliaza-le. Mareste temperatura la 200 de grade Celsius si introdu biscuitii pentru inca 4-5 minute la cuptor, pana cand biscotti vor devenii crocanti si usor aramii pe margini. Savureaza-i alaturi de ceai sau cafea.

Pofta buna!

Ofertă specială!
Descarcă vouchere de reducere