Ne revedem în curând cu rețete noi delicioase.


Tort de morcovi cu ghimbir
Ingrediente:
Pentru blat:
220 g de faina
10 g praf de copt
1 lingura de ghimbir proaspat dat prin razatoare
300 g morcovi rasi
80 g de miez de nuca macinat
150 g de zahar brun
125 g de unt topit
200 ml smantana pentru frisca
2 oua mari ecologice

Pentru umplutura & decor:
500 g de mascarpone
1 baton de vanilie
coacaze rosii si mure pentru decor
Mod de preparare:
1. Intr-un bol incapator amestecati faina cu praful de copt, ghimbirul, morcovii rasi, miezul de nuca si 150g de zahar brun.

2. Adaugati apoi ingredientele ude: ouale batute, smantana pentru frisca si untul topit. Amestecati-le cu grija si amestecul pentru blat e gata!

3. Ungeti cu unt doua tavi rotunde cu fundul detasabil si impartiti compozitia in doua parti egale. Bagati tavile in cuptorul incins la 180 de grade pe functia de incalzire conventionala jos/sus si uitati de ele pentru 35 de minute.


4. Intre timp, pregatiti crema de mascarpone. Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati crema de branza cu continutul batonului de vanilie. Dupa ce s-au racit bine cele doua blaturi, imbinati-le intre ele cu un strat generos de mascarpone, apoi acoperiti tortul de morcovi cu restul de crema.

Decorati-l cu fructele proaspete de padure si savurati-l alaturi de cei dragi! Pofta buna!

Ofertă specială!

Îţi poţi comanda voucherul tău de reducere în timpul transmisiei live și 30 minute după încheierea acesteia.